GALA LAUREAŢILOR FOTBALULUI MOLDOVENESC 2018 (VIDEO)

Text

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc – 2018 s-a desfăşurat pe 7 decembrie la Teatrul de Operă şi Balet şi a început cu intonarea imnului Republicii Moldova de către Orchestra Poliţiei de Frontieră a Ministerului Afacerilor Interne. Apoi moderatorii sărbătorii fotbalistice, Andrei Porubin şi Indiana, l-au invitat în scenă pe preşedintele FMF, Pavel Cebanu, care s-a adresat cu un mesaj de salut către cei prezenţi în sală.

În continuare în faţa asistenţei a vorbit Corneliu Popovici, Consilierul președintelui Republicii Moldova în domeniul educației, culturii și cercetării. De asemenea, prin decretul semnat de președintele Moldovei, pentru merite deosebite în domeniul culturii fizice și sportului, contribuție la dezvoltarea fotbalului moldovenesc și a imaginii R.Moldova în lume s-a conferit Ordinul „Gloria Muncii” jucătorilor selecționatei Moldovei – Alexandru Epureanu, Alexandru Gațcan, Artur Ionița și antrenorului Gheorghe Sajin.

Gala a continuat cu anunţarea laureaţilor anului fotbalistic 2018, desemnaţi în urma unui sondaj petrecut în rândul a peste 100 de specialişti, membri afiliați ai FMF – cluburi participante în campionatul Moldovei, asociaţii raionale, municipale și de profil, membri ai Comitetului Executiv, reprezentanți ai comitetelor centrale, intermediari.

Buna dispoziţie a fost asigurată de Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare JOC, formația SunStroke Project, precum și de interpreții Guz, Anastasia Lazariuc, Corneliu Botgros, Gheorghe Țopa, Alexandru Vdovicenco și alții.